здравейте колеги!!имам едно питане към вас колата е тази от подписа за втори път ми се получава да изгасне колата и след това да не иска да запали!първият път я угасих и след тва няма палене а днес преди малко ми угасна в движение!след като размърдах бушоните които са за компа вентилатора и бенз помпа които са над кутията на везд.филтър колата запали и предния път пак така!дали е там проблема или датчик на колянов вал,и още нещо когато колата неиска да пали лампата за повреда в инжекциона постоянно свети!!страано нали
Известие
Collapse
No announcement yet.
гасне безпричинно
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениемерси колега значи правилно съм мислил!а трябва ли откача акомулатора когато извършвам тази процедура с почистването???0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеОткачи плюсаАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАз нищо не съм откачал, само изключих от контакт колата. Какво може да стане, ако не е откачен плюса?0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениездравейте колеги!!имам едно питане към вас колата е тази от подписа за втори път ми се получава да изгасне колата и след това да не иска да запали!първият път я угасих и след тва няма палене а днес преди малко ми угасна в движение!след като размърдах бушоните които са за компа вентилатора и бенз помпа които са над кутията на везд.филтър колата запали и предния път пак така!дали е там проблема или датчик на колянов вал,и още нещо когато колата неиска да пали лампата за повреда в инжекциона постоянно свети!!страано нали156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Имал съм го същия проблем и се реши както е описал ДерМейстер яко пръскане с контактен спрей. Иначе като не палеше светваше лампата на инжекциона. След това нямаше записана грешка.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Не изключвай датчика на коляновия вал. Ако е тоя колата ще гасне когато е загряла и ще пали като истине. Ако имаш време да я чакаш пробвай само да изчакаш да изстине без да пипаш нищо. Ако запали тогава 95% е датчикаГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Comment
Comment