Известие

Collapse
No announcement yet.

гасне безпричинно

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• гасне безпричинно

здравейте колеги!!имам едно питане към вас колата е тази от подписа за втори път ми се получава да изгасне колата и след това да не иска да запали!първият път я угасих и след тва няма палене а днес преди малко ми угасна в движение!след като размърдах бушоните които са за компа вентилатора и бенз помпа които са над кутията на везд.филтър колата запали и предния път пак така!дали е там проблема или датчик на колянов вал,и още нещо когато колата неиска да пали лампата за повреда в инжекциона постоянно свети!!страано нали
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=35198
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

мерси колега значи правилно съм мислил!а трябва ли откача акомулатора когато извършвам тази процедура с почистването???

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
        мерси колега значи правилно съм мислил!а трябва ли откача акомулатора когато извършвам тази процедура с почистването???
        Откачи плюса
        0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
          Откачи плюса
          Аз нищо не съм откачал, само изключих от контакт колата. Какво може да стане, ако не е откачен плюса?
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            Аз нищо не съм откачал, само изключих от контакт колата. Какво може да стане, ако не е откачен плюса?
            Превантивна мярка,така знам че трябва когато се работи по ел.инсталация.
            0888515205

Comment

Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
              здравейте колеги!!имам едно питане към вас колата е тази от подписа за втори път ми се получава да изгасне колата и след това да не иска да запали!първият път я угасих и след тва няма палене а днес преди малко ми угасна в движение!след като размърдах бушоните които са за компа вентилатора и бенз помпа които са над кутията на везд.филтър колата запали и предния път пак така!дали е там проблема или датчик на колянов вал,и още нещо когато колата неиска да пали лампата за повреда в инжекциона постоянно свети!!страано нали
              Добре де щом свети лампата има причина за да разбереш причината трябва да се прочетът грешките , Гледам от стара загора си звънни на ферариста той ще я закачи и ще ти кажа каква грешка е записало ЕКУ-то за да може да се насочиш каква е причината дали е датчик на КВ или е друго. Но има вариант де се прочете грешката но тя да не е виновна за проблема.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Имал съм го същия проблем и се реши както е описал ДерМейстер яко пръскане с контактен спрей. Иначе като не палеше светваше лампата на инжекциона. След това нямаше записана грешка.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Само още нещо от мен - WD40 не чисти, то предпазва.
                  Използвайте contactcleaner, но хубавите са скъпички

Comment

Не изключвай датчика на коляновия вал. Ако е тоя колата ще гасне когато е загряла и ще пали като истине. Ако имаш време да я чакаш пробвай само да изчакаш да изстине без да пипаш нищо. Ако запали тогава 95% е датчика
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

пак изгасна макар че бях почистил тези релета!значе вече да се засилвам към датчика на коляновия вал!

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24829
                        ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Working...
                        X